A legújabb tulajdonságok

Hányan készen állsz a HTC 11-re? Nem mintha a HTC 10 rossz telefon lenne. Éppen ellenkezőleg, valójában nagyon kompetens. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a telefonban nem voltak olyan jellemzők, amelyek átlag alattiak voltak (vagy olyan funkciókat, amelyek nem szerepeltek benne, ami kellett volna). Ezt szem előtt tartva, mivel mindig szórakoztató a jövőben spekulálni, szeretnénk felhívni a figyelmet néhány új funkcióra, amelyeket hozzá kell adni a HTC-nek 11.

htc 2018

Mielőtt belebújnánk a dolgokba, szeretnénk látni, bár van egy olyan funkció, amely valóban lehet benne. Körülbelül egy hónappal ezelőtt az egyik HTC koncepció művésze mutatta ki (a HTC Ocean). A videó illusztrált Sense Touch funkciót, amely lehetővé teszi a telefon egyes szempontjainak ellenőrzését a fém keret megérintésével, vagy az oldalsó rúd metszésével. Aztán majdnem egy hónappal később, Evan Blass mesélte, hogy a HTC Ocean valóságos és él.

Úgy tűnik, hogy reális lehetőség van arra, hogy a Sense Touch funkció elérje a HTC 11-et. Most azonban a szórakozás valóban megkezdődik! Az alábbiakban számos olyan funkciót láthattok, amelyek a HTC 11-et az előzőjéhez képest jobbak lennének.

Vízálló modell: Emelje fel a kezét, ha véletlenül kifújta (vagy eldobta) a telefont vízben. Ha lefelé tartod a kezed, akkor gondold magad szerencsésnek. Az igazság az, hogy ilyen balesetek történnek, és rendkívül kényelmes, ha a telefon vízálló. Sok más modell vízálló, mint például a Samsung Galaxy S7 és a Motorola Droid Turbo 2, és a HTC új modellje tartalmazza ezt a funkciót.

Jobb kamera

Legyünk őszinték, a kamera a HTC 10-en nem fog fújni. Először is, a lézeres autofókusz rendszer fel akarja kapcsolni a telefont félig. A rendszernek azt kellene feltételeznie, hogy a fényképezőgépet gyorsabb ütemben fókuszálja, de a képernyőn lévő eltévelyedő ujjlenyomat a rendszert széttöredezheti. A fényképezőgép időnként késleltetett és fájdalmasan lassú lehet.

IR Blaster

Ez a funkció kissé elcsíp, de a HTC-nek vissza kell hoznia az IR Blasteret. Az egyik M9 modellben szerepelt, de nem a 10 modellben. Ez egy nagyon hasznos funkció, mivel emulálja az infravörös távirányítót, és lehetővé teszi Önnek egy másik eszköz vezérlését is.

Világosabb képernyő

Megtudhatja az ügyet, hogy okos a telefon alacsony fényereje, mert ez megtakarítja az akkumulátor élettartamát. Napfényes napokon azonban a HTC 10 képernyője kissé nehezen látható. Ha a HTC 11 képernyője csak egy kicsit fényesebb lenne, mindenki boldog lenne.
Csak optimista maradhatunk, de remélhetőleg ezek a funkciók hozzáadásra kerülnek. Ami a kiadási dátumot illeti, a TechRadar azt gondolja, hogy megjelenhet az MWC 2017-ben (amely február 27-től március 2-ig). Ha ez valóban így van, akkor minden HTC rajongó számára okot ad arra, hogy izgatott legyen.