Érdekes iPhone 12 színek várhatók

Már csak hallottam egy maroknyi pletykák a szín fronton, de ez egy biztos fogadás, hogy az Apple valószínűleg követi ugyanazt a mintát az utolsó pár iPhone indít. Ez azt jelenti, hogy nagyobb mennyiségű szín a kevésbé drága iPhone 12 és iPhone 12 Max számára, míg az iPhone 12 Pro modellek sötétebb, hagyományosabb színsémákat fogadnak el, mint a Space Gray és az ezüst, több prémium nak tűnő befejezéssel.

Legalább egy pletyka azt mondja, hogy az Apple fűszer a dolgokat azáltal, hogy egy kék színű az iPhone 12. A kék felváltaná az iPhone 11 Pro-n kínált Midnight Green színt, és kizárólag az új Pro modellekre vezethető vissza. ConceptsiPhone létrehozott egy videót mutatja ki, amit a Navy Blue iPhone 12 Pro is néz ki,és Svetapple tett közzé egy még újabb mintapéldány az iPhone 12 Pro ebben az új színárnyalat.

5G támogatás az új iPhone 12-ben

A Nikkei jelentése szerint az összes iPhone 12 modell 5G hálózatok támogatásával fog szállítani, de némi nézeteltérés van abban, hogy minden modell támogatja-e az 5G – 6 GHz alatti és a milliméteres hullámú (mmWave) típusokat.

Míg a kiszivárogtató Jon Prosser egyetért azzal, hogy mind a négy iPhone 12 modell 5G támogatással fog szállítani, az 5.4 hüvelykes iPhone 12 és az 6.1-es iPhone 12 nem alkalmaz mmWave technológiát, amely a leggyorsabb letöltési sebességet kínálja. Ehelyett ezek a megfizethetőbb eszközök csak az al-6GHz 5G-t tartalmaznák, amely sokkal messzebbre nyúlik, mint az mmWave.

Ebben az alacsonyabb sávban az 5G nagyobb hatótávolságot, de lassabb adatátviteli sebességet kínál, mint az mmWave technológia, amely akár 2 Gbps-ot is elérhet. Az iPhone 12 Pro és az iPhone 12 Pro Max állítólag mmWave és sub-6GHz 5G-t kínál, így a vásárlók mindkét világ ból a legjobbat kapják. A Verizon 5G legalább kezdetben az mmWave-re fókuszál, amely a leggyorsabb sebességet biztosítja, de egy kis cellába vagy csomópontra van szüksége a szervizeléshez.

Digitimes már biztonsági másolatot a rról, hogy csak az iPhone 12 Pro modellek kínálna mind mmWave és sub-6GHz, de egy új jelentést a kiadvány azt állítja, hogy mind a négy iPhone 12 modellek széles 5G támogatás. Ez azt jelenti, hogy az iPhone 12 és az 12 Max az mmWave 5G-n is működne.

Tekintettel arra, hogy az Apple tavaly megvásárolta az Intel modemüzletágát, várható, hogy a Cupertino végül nem kapja meg az 5G modemeket a Qualcommtól, és saját modemeket tervez házon belül– ugyanúgy, ahogy az A-sorozatú processzorai esetében is. Ez nem fog megtörténni időben az új iPhone 12, mégis. A legkorábbi azt várjuk, hogy egy iPhone egy Apple-alapú modem 2021, bár reálisan ez valószínűleg több mint két év múlva.