iPhone 14 Pro tokok a Phonebox-tól

Az Apple iPhone az évek során határozottan fejlettebbé vált, de még mindig ugyanolyan sérüléseknek van kitéve, mint az első modell: horpadások, karcolások és repedések, egyéb hibák mellett. Ezért minden alkalommal, amikor új telefont vásárolsz, érdemes megfontolni, hogy egy kiváló minőségű tokba fektess a védelmére.

Mit kell keresni egy iPhone tokban

Ha iPhone 14  Pro készüléket vásároltál, és tokot keresel, valószínűleg tudod, hogy minden új modellnek sajátos tokja van. A tökéletes illeszkedés érdekében mindenképpen a megfelelő iPhone 14 Pro tok kell ahhoz, hogy fokozott védelmet és törésállóságot adj az új Apple mobilodnak szinte minden körülmények között.

Akár a legjobb iPhone 14 Pro tokra, akár ütésálló tokra van szükséged a normál iPhone modellhez, összeszedtünk néhány nagyszerű mindennapi toklehetőséget különböző stílusokban és árfekvésben, a vékonyabbaktól a masszívabbakig. Mindegyik tokot kipróbáltuk egy iPhone 14 Pro készülékkel, és a továbbiakban is további csúcs tokokat fogunk hozzáadni, amint találunk olyanokat, amelyek szerintünk méltóak erre a listára.

Az alábbiakban összegyűjtöttük a legjobb iPhone 14 Pro tokokat, hogy ne kelljen az interneten keresgélned a megfelelőt. Ha egyéb kiegészítőkre van szükséged, nézd meg ajánlásainkat a legjobb töltőkről és kábelekről, amelyeket iPhone 14 Pro készülékhez vásárolhatsz.

Információk az iPhone 14 Pro készülékről

Az iPhone 14 Pro az Apple legújabb okostelefon-kínálatának sztárja. Míg a normál iPhone 14 egy fokozatos frissítés, a Pro modell számos izgalmas funkcióval és fejlesztéssel van tele, köztük a Dinamikus szigetet lehetővé tevő, pillér alakú bevágással, az Always-On kijelzővel, az erőteljes A16 Bionic chippel és a továbbfejlesztett kamerákkal. Az iPhone 14 Pro 999 dolláros kezdőárával bizonyosan nem olcsó. Persze, tartós anyagokkal rendelkezik, mint a Ceramic Shield előlap, a rozsdamentes acél keret és a Gorilla Glass, de egy véletlen leejtés kemény felületre a telefon kijelzője megrepedhet vagy a hátlapja megkarcolódhat. Ezért a legjobb, ha a fényes iPhone 14 Pro-t védő tokkal véded.

A Smartish Gripmunk számos elnevezésen és apró módosításon keresztül fél évtizede a kedvenc alap iPhone tokunk. És nem meglepő, hogy ez a tok ismét legyőzte a konkurenciát, amikor az iPhone 14-ről van szó, különösen most, hogy a Smartish továbbfejlesztette a jól bevált dizájnt egy MagSafe mágnes hozzáadásával (egy kis felárért).

Ütésálló tokok a Phonebox kínálatából

A Fence tok egy egy darabból álló, puha, gumiszerű műanyagból (TPU, azaz termoplasztikus poliuretán) készült védőburkolat; eléggé enged, hogy könnyen fel lehessen szerelni a telefonnak, de nem annyira, hogy kinyúljon, és a tok sarkai nem fognak véletlenszerűen kipattanni. A tok hátlapja sima, a peremén pedig kavicsos textúra található, amely a bal és jobb oldalon található három kis horonnyal kombinálva érezhetően jó tapadást biztosít. Jobban szeretjük az olyan tokokat, amelyek eltakarják az iPhone gombjait, de nem tompítják a kattogást, és a Fence ütésálló védőtok szerencsére ezt jól csinálja. És bár arról nem tudunk kezeskedni, hogy a négy sarkon lévő légzsebek pontosan mennyire védik a készüléket, személyesen tanúsíthatjuk, hogy a tok több mint néhány cseppet is kibír.

A tok nem-MagSafe változatai mindvégig TPU-ból készültek, de a mágneses változat a fémgyűrűt egy puha mikroszálas bélésbe burkolja, ami nem növeli észrevehetően a tömeget. Tesztelésünk során a rögzítési rendszer pontosan úgy működött, ahogyan azt vártuk, mind a rögzítés, mind a töltés tekintetében.

Az előző generációs iPhone-oknál a kamera dudorai kiemelkedtek, de elég rövidek voltak ahhoz, hogy a legtöbb tok vastagsága, beleértve az előző generációs Gripmunkot is, elegendő volt a védelmükhöz. Az iPhone 14-es modellek készülékével és hatalmas kameramoduljaival már más a helyzet. A Smartish ezt a dizájnváltozást egy emelt gyűrűvel számolja el, amely körös-körül védi a lencséket.

A kiváló tokdizájn mellett a Smartish mindig is alacsonyan tartotta az árakat, és ez az egyik oka annak, hogy annyira szeretjük a tokjait. Az ár nem a fő szempontunk, de mindent összehasonlítva ritkán találkoztunk olyan tokokkal, amelyek empirikusan jobb funkciókat kínálnak ugyanolyan vagy hasonló áron; gyakran előfordul, hogy a tokgyártók még magasabb árat kérnek a kevésbé lenyűgöző modellekért.