iPhone 14 Pro tokok a Phonebox-tól

A szépség

A legszebb iPhone tokokkal foglalkozunk. Célunk, hogy megtaláljuk a legjobbat magunknak és természetesen neked is! Tesztelünk mindent ami csak kötődik az Apple világához!

Az Apple iPhone az évek során határozottan fejlettebbé vált, de még mindig ugyanolyan sérüléseknek van kitéve, mint az első modell: horpadások, karcolások és repedések, egyéb hibák mellett. Ezért minden alkalommal, amikor új telefont vásárolsz, érdemes megfontolni, hogy egy kiváló minőségű tokba fektess a védelmére.

Mit kell keresni egy iPhone tokban

Ha iPhone 14  Pro készüléket vásároltál, és tokot keresel, valószínűleg tudod, hogy minden új modellnek sajátos tokja van. A tökéletes illeszkedés érdekében mindenképpen a megfelelő iPhone 14 Pro tok kell ahhoz, hogy fokozott védelmet és törésállóságot adj az új Apple mobilodnak szinte minden körülmények között.

Akár a legjobb iPhone 14 Pro tokra, akár ütésálló tokra van szükséged a normál iPhone modellhez, összeszedtünk néhány nagyszerű mindennapi toklehetőséget különböző stílusokban és árfekvésben, a vékonyabbaktól a masszívabbakig. Mindegyik tokot kipróbáltuk egy iPhone 14 Pro készülékkel, és a továbbiakban is további csúcs tokokat fogunk hozzáadni, amint találunk olyanokat, amelyek szerintünk méltóak erre a listára.

Az alábbiakban összegyűjtöttük a legjobb iPhone 14 Pro tokokat, hogy ne kelljen az interneten keresgélned a megfelelőt. Ha egyéb kiegészítőkre van szükséged, nézd meg ajánlásainkat a legjobb töltőkről és kábelekről, amelyeket iPhone 14 Pro készülékhez vásárolhatsz.

Információk az iPhone 14 Pro készülékről

Az iPhone 14 Pro az Apple legújabb okostelefon-kínálatának sztárja. Míg a normál iPhone 14 egy fokozatos frissítés, a Pro modell számos izgalmas funkcióval és fejlesztéssel van tele, köztük a Dinamikus szigetet lehetővé tevő, pillér alakú bevágással, az Always-On kijelzővel, az erőteljes A16 Bionic chippel és a továbbfejlesztett kamerákkal. Az iPhone 14 Pro 999 dolláros kezdőárával bizonyosan nem olcsó. Persze, tartós anyagokkal rendelkezik, mint a Ceramic Shield előlap, a rozsdamentes acél keret és a Gorilla Glass, de egy véletlen leejtés kemény felületre a telefon kijelzője megrepedhet vagy a hátlapja megkarcolódhat. Ezért a legjobb, ha a fényes iPhone 14 Pro-t védő tokkal véded.

A Smartish Gripmunk számos elnevezésen és apró módosításon keresztül fél évtizede a kedvenc alap iPhone tokunk. És nem meglepő, hogy ez a tok ismét legyőzte a konkurenciát, amikor az iPhone 14-ről van szó, különösen most, hogy a Smartish továbbfejlesztette a jól bevált dizájnt egy MagSafe mágnes hozzáadásával (egy kis felárért).

Ütésálló tokok a Phonebox kínálatából

A Fence tok egy egy darabból álló, puha, gumiszerű műanyagból (TPU, azaz termoplasztikus poliuretán) készült védőburkolat; eléggé enged, hogy könnyen fel lehessen szerelni a telefonnak, de nem annyira, hogy kinyúljon, és a tok sarkai nem fognak véletlenszerűen kipattanni. A tok hátlapja sima, a peremén pedig kavicsos textúra található, amely a bal és jobb oldalon található három kis horonnyal kombinálva érezhetően jó tapadást biztosít. Jobban szeretjük az olyan tokokat, amelyek eltakarják az iPhone gombjait, de nem tompítják a kattogást, és a Fence ütésálló védőtok szerencsére ezt jól csinálja. És bár arról nem tudunk kezeskedni, hogy a négy sarkon lévő légzsebek pontosan mennyire védik a készüléket, személyesen tanúsíthatjuk, hogy a tok több mint néhány cseppet is kibír.

A tok nem-MagSafe változatai mindvégig TPU-ból készültek, de a mágneses változat a fémgyűrűt egy puha mikroszálas bélésbe burkolja, ami nem növeli észrevehetően a tömeget. Tesztelésünk során a rögzítési rendszer pontosan úgy működött, ahogyan azt vártuk, mind a rögzítés, mind a töltés tekintetében.

Az előző generációs iPhone-oknál a kamera dudorai kiemelkedtek, de elég rövidek voltak ahhoz, hogy a legtöbb tok vastagsága, beleértve az előző generációs Gripmunkot is, elegendő volt a védelmükhöz. Az iPhone 14-es modellek készülékével és hatalmas kameramoduljaival már más a helyzet. A Smartish ezt a dizájnváltozást egy emelt gyűrűvel számolja el, amely körös-körül védi a lencséket.

A kiváló tokdizájn mellett a Smartish mindig is alacsonyan tartotta az árakat, és ez az egyik oka annak, hogy annyira szeretjük a tokjait. Az ár nem a fő szempontunk, de mindent összehasonlítva ritkán találkoztunk olyan tokokkal, amelyek empirikusan jobb funkciókat kínálnak ugyanolyan vagy hasonló áron; gyakran előfordul, hogy a tokgyártók még magasabb árat kérnek a kevésbé lenyűgöző modellekért.