iPhone X teljes képernyője

Rendben, menjünk le az új dolgokra, és amikor kihúzza ezt a telefont a vonaton, biztos lehet benne, hogy egy dolog: teljesen másnak tűnik, mint amit az Apple előbb talál.

Ritkán látjuk, hogy az Apple korai tempóban ugrik, de a 2017 volt az az év, amikor az előlap elkezdett eltűnni az okostelefonról, és az iPhone X erősen ugrott a vonaton.

Az Essential Phone mellett az új iPhone úgy néz ki, mint az egyik legkevésbé szegélyezett telefon a piacon. Az 5,8 hüvelykes képernyő tetején lévő ajak az egyetlen dolog, ami az Ön és az új operációs rendszer felé megy, és a korábbi iPhone-okhoz képest ez a dolog alapvetően más.

Az iPhone X a következő generáció

A szélesebb és teljesebb képernyő hatása nagy hatással lesz, különösen, ha nem tartotta a Samsung Galaxy S8- at , amely hasonló megjelenítéssel rendelkezik.

univerzális növények

Nehéz túlbecsülni, milyen szép ez a képernyő – és ez nem hiperbola okozta a rendkívüli fáradtság. Ez mély, gazdag és sima, és a Samsung szintjén a minőségi tétekben könnyen elérhető.

Azonban a különbség itt az, hogy az iPhone X képernyője közvetlenül a készülék aljára húzódik, és a fizikai otthoni gomb semmi sem látható.
Ez lesz az egyik legnagyobb változás az Apple rajongók számára, akik folytonosságot keresnek az iPhone-élményben, mivel meg kell változtatniuk a telefonjukon keresztül.

A képernyő felbontása

hálásan – frissült az iPhone 7-ről, hiszen az al-HD pixelszám nem igazán olyan, amire az Apple reménykedhetett abban, hogy 2017-ben elhagyja az ilyen erős versenyt az iparág többi részétől .

Az Apple felhasználók nem akarnak elköltözni az ökoszisztémájuktól, de ha bizonyos szemüvegek nem teljesülnek ezekben a napokban, az irigység akkor alakulhat ki, amikor a telefonok megjelenik a bárban – így az iPhone X frissítésre került, hogy megfeleljen riválisainak, 2436 x 1125 felbontás az új Super Retina HD kijelzőn.

Az egyetlen ok, a pixelszám szükséges frissíteni kell az volt, hogy van egy határozott lökést, hogy még az élesebb képernyők, ami az alkalmazások jobban néz ki, és a web-böngészés egy szebb élmény – és az Apple töltés, mint éppen ez az a telefon, jobb képernyőt kellett hoznia.

De amit a Cupertino márka mindig is jó volt, az jó élményt nyújt, anélkül, hogy túlságosan aggódna a specifikációval kapcsolatban. Ezért az a tény, hogy az előző iPhone-ok nem rendelkeznek a legélesebb képernyőkkel, nem annyira hátrálták az értékesítést.

Az LCD-képernyők tisztességes kontrasztarányt mutattak, színes és világosak voltak – olyan tulajdonságok, amelyek annyira vonzóak, mint egy több képpontos terhelésnél.

De az OLED kijelzőnek az iPhone X-re történő átköltöztetése határozottan frissítést hozott, a feketék mélyebbre, a színek gazdagabbak, és a teljes hatás csak ragyogó.

A Samsung Galaxy Note 8 a legjobb megjelenítésnek számít a piacon – és most az Apple ugyanazt a technológiát használja az iPhone készülékekben.

Miután 24 órát töltöttünk az új kijelzővel, nem láttunk semmit, hogy megváltoztassuk a kezdeti eredményeket. A színek talán sokkal elnémultak, mint a szokásosnál, amikor egy Samsung telefonon találkoztunk, amely telítőbb képernyők felé mutat.