Mikor lesz az Apple következő eseménye?

Arra számítunk, hogy a következő Apple eseményre a pletykák szerint 2021 április elején kerül sor, bár még mindig csekély az esély arra, hogy a vállalat március vége előtt be fog szorítani egyet.

Nézzük miket fog bemutatni az Apple a 2021-es Áprilisi rendezvényén

A bemutatott termékek sora több portálon is egyezik, azonban a legpontosabb képet a digitaltrands cikke adta, mi pedig összeszedtük magyarul a legfontosabb tudnivalókat is.

Apple TV

Most, hogy az Apple rendelkezik a TV + előfizetői szolgáltatásával, mit szólna hozzá egy kisebb, olcsóbb Apple TV-hez? Ha az Apple szolgáltatásaival tömegeket akar elérni, akkor az egyenlet lényeges része lehet egy hardverkulcs, amely lehetővé teszi számukra, hogy az Apple új tartalmát tévékészülékeikbe közvetítsék.

Vannak jelentések, amelyek szerint a vállalat most csak készen áll az Apple TV frissített hardverének bevezetésére, de valójában azt tervezi, hogy feljavítja a készülék belsejében lévő technológiát, hogy játékgéppé tegye a versenyt a Switch és az Xbox mellett.

AirTag

Ez egy újabb új Apple termék, amelyről egy ideje pletykálnak. Az iOS 14.5 bétaverziója határozottan arra utal, hogy az Apple a közeljövőben elindít valamilyen tárgykövetőt.

Ez a kis lemez vagy matrica kulcsokra, pénztárcákra és más fontos tárgyakra lesz alkalmazható, majd nyomon követhető lesz a Find My alkalmazásban (amely egyesíti a régi Find My iPhone és Find My Friends alkalmazásokat).

iMac – új dizájnnal!

Az iMac körülbelül egy évtizede ugyanúgy nézett ki, a változás már nagyon késik, és 2021 lehet az az év, amikor végre látjuk! A pletykák szerint a 21,5 hüvelykes modell nagyobb, 23 hüvelykes képernyőt kap, és a Face ID még pletykák is.

Ezenkívül új Apple M1X processzort is kap – valószínűleg a kisebb iMac-hoz érkezik, mielőtt megérkezik a 27in-es modellbe. Olvassa el, hogy mit remélünk az új iMac-ben , és miért van itt az ideje az újratervezésnek !

14 hüvelykes MacBook Pro

Az Apple 2020 novemberében frissítette a 13in MacBook Pro modellek közül kettőt, de kettőt magára hagyott. Nyilván az Apple tervei között szerepel a 2,0 GHz-es 13 hüvelykes MacBook Pro, amely új dizájnt és nagyobb képernyőt tartalmazhat. Természetesen az iMac-hez hasonlóan ez az új MacBook Pro is új, Apple által gyártott processzort kap.