Új méreteket kap a megszokott formában a Pixel 8

A Google forró tippek szerint készen áll arra, hogy bejelentse a Pixel 8 és Pixel 8 Pro telefonokat az I/O 2023-on, és talán már kaptunk egy kis ízelítőt abból, hogy az előbbi hogyan fog kinézni.

A Pixel 8 Próról természetesen már láttunk rendereket, de a Google be fogja jelenteni a mellé járó Pixel 8-at is. Most új renderek segítségével megnézhettük, hogyan fog kinézni ez a modell egy videó mellett, azoknak, akik szeretik az ilyesmit.

A szivárgás a MySmartPrice és a tippmester @OnLeaks jóvoltából érkezett. A renderek egy olyan telefont mutatnak, amely összességében hasonlít a jelenlegi Pixel 7-re, de messze nem azonos.

Magát a telefont várhatóan májusban jelentik be, majd júniusban kerül forgalomba a már említett Pixel 8 Pro mellett. A dizájn szempontjából láthatjuk a telefon hátulján a már megszokott vizorát, és egy kettős kamerának tűnő elrendezést. Ahogy az várható volt, LED-villanás is van, míg az általános dizájn lekerekítettebb, mint az eddig megszokott.

Ez a változás úgy tűnik, hogy az új telefon kisebb kijelzőt kapott, mint az, amit levált. A Pixel 8 úgy néz ki, hogy 5,8 hüvelykes kijelzőt kap, vagy annak környékén. Várhatóan lapos lesz, egyetlen lyukas kivágással. Ne feledjük, hogy a Pixel 7 6,3 hüvelykes kijelzővel rendelkezik, így ez a kijelző jelentős zsugorodását jelenti.

A design többi része nagyjából olyan, mint amire valószínűleg számítanánk. Van egy USB-C port az alján, és néhány antenna vonalat is ki lehet kémlelni, ha keresed őket.

Azonban bármennyire is érdekes a Pixel 8 és a Pixel 8 Pro, a Google I/O igazi sztárja a Pixel Fold lesz. Mivel ez a Google első összehajtható telefonja, nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy mit kínál a bejelentés napján.

A Google készen áll arra, hogy belépjen az összecsukható harcba, így biztosan csak idő kérdése, hogy az egyetlen nagy játékos, aki nem hajlítja meg a telefonját, kövesse a példáját. Ez persze az Apple, de úgy tűnik, hogy még legalább néhány évnek el kell telnie, mire összehajtható iPhone-t láthatunk.