Válogatunk az új iPhone 13 Pro tokok között

Az iPhone 13 Pro egy ésszerű frissítés az előző iPhone modellhez képest, így neked is érdemes ésszerűen cselekedned, és befektetned az egyik legjobb iPhone 13 Pro tokba, hogy megvédd a csodás telefont. Elvégre nem azért frissítettél egy puccos SuperRetina XDR kijelzőre és egy 77 mm-es telefotó kamerára, hogy aztán a betonon törd össze őket.

Hogyan választottunk a legjobb iPhone 13 Pro tokok közül

Szerencsére én már néhányszor megjártam a háztömböt, ha telefon tokokról van szó. A telefon tokok tesztelésével töltött 6 évem során öt kulcsfontosságú szempontot emeltem ki, amelyek szinte mindig jelen vannak a legjobb telefon tokoknál: védelem, hordozhatóság, tapadás, vezeték nélküli töltés támogatása és további funkciók. A legtöbb prémium minőségű ütésálló védőtokok kétséget kizárólag a Phonebox.hu-tól kerülnek ki. A hazai webáruháztól rendelhetjük meg a legjobb árú és legmegbízhatóbb védelmet és válogathatunk a frissen bemutatott iPhone 13 Pro tokok kínálatában a gyors kiszállítással, és bankkártyás fizetési lehetőséggel. Ne feledje, nem minden általunk vizsgált tok ragyog minden ilyen kategóriában, de a legtöbb legjobb legalább háromban kiemelkedik.

Mivel nem mindenkinek ugyanazok az igényei a telefontokokkal szemben, ügyeltem arra, hogy minden körképemben különböző tokok szerepeljenek. Végül is nem mindenki elég óvatos ahhoz, hogy megússza egy vékony tokkal, vagy elég kalandvágyó ahhoz, hogy egy masszív védőtokot igényeljen. És amikor olyan extra funkciókról van szó, mint a kihajtható rugóállványok, a beépített képernyővédők és a kártyahelyek, tudom, hogy sokan elfogadják vagy elhagyják őket.

Az interneten már irracionálisan sok iPhone 13 Pro tok érhető el. És ez rossz hír az nehezebben döntő vásárlóknak. És higgye el, rengeteg olyan tokot néztem meg, amely a legtöbb kategóriában nem teljesít, most azokat mutatom be, amelyek a legtöbb minőségiszempontnak megfelel.

Tényleg szükséged van egy új iPhone 13 Pro tokra?

Mindannyian tudjuk, milyen csodálatos érzés tok nélkül kézbe venni egy csupasz iPhone 13 Pro készüléket. Néhányan közülünk ezért az érzésért élnek. De megéri-e kockáztatni, hogy megsérüljön a csicsás új telefonod, hogy érezd ezt az érzést? Vagy tényleg szükséged van egy iPhone 13 Pro tokra? Ha azt szeretnéd, hogy a telefonod kitartson az iPhone 14 Pro megjelenéséig, akkor valószínűleg igen.

Ha kihagyod a védőburkolatot, nagyobb a valószínűsége, hogy eltörik a telefon képernyője, és mivel a javításhoz való jogra vonatkozó törvények még csak most kaptak lábra, meglehetősen drága költségekkel kell számolnod az iPhone 13 Pro képernyőjének cseréjéért.

Ez bármilyen költségvetésben drága hátránnyal jár, és ezt a legtöbb okostelefon-felhasználó már tudja. A Business Insider e jelentése szerint a felmérésben részt vevők 86%-a mondta, hogy tokot használ az iPhone-jával. Ilyen számok mellett egyértelmű, hogy a telefontokoknak egyszerűen van értelme.

Különböző védelem új iPhone 13 Pro telefonra

A Gear4 Denali Snap Case egy könnyű, hibrid tok, amely tapadást, MagSafe támogatást és D30 antimikrobiális bevonatot ad az iPhone 13 Pro készülékhez. Az egyrészes kialakítás könnyen felpattintható, és alapvető védelmet nyújt az ütések és karcolások ellen. Lehet, hogy nem olyan erős, mint egy OtterBox, de még így is sok előnyt kínál az átlagos telefonhasználónak.

A Raptic Shield sorozatú tok erős és vonzó tokként tűnik ki a PC, TPU és alumínium anyagok kombinált használatával. Ez a képlet egy kis cseppvédelmet, egy kis karcállóságot és némi fémes hangulatot biztosít, hogy a telefonod egyedi érzést keltsen. Lehet, hogy nem ez a legtömörebb tok, de zsebbarát és vezeték nélküli töltéssel is működik, így még mindig megbízható választás.

A Ghostek Covert Clear tok remek választás azoknak az iPhone 13 Pro tulajdonosoknak, akik szeretnék megvédeni telefonjukat a leesésektől és karcolásoktól anélkül, hogy feláldoznák a MagSafe tartozékok kompatibilitását. Ez a tok mindkét dobozt ellenőrzi, és egy tapadó felületet ad hozzá, hogy még tovább emelje a tétet. Ez a tok szerepel a legjobb iPhone 13 Pro tokok listáján is.

Mit kell tudni az új iPhone 13 Pro modellről?

Amennyiben még nem döntöttél arról, hogy melyik iPhone felelne meg az igényeidnek érdemes elolvasnod a Phonebox legtöbb részletre kiterjedő Apple iPhone 13 Pro értékelését, amiben különböző teszteknek és értékeléseknek vetik alá az új 2021-es Apple csúcsmodellt. Érdemes azonban megjegyezni, hogy aki igazi változást akar az előző modellhez képest annak érdemesebb a Pro modellt választani, hiszen kijelzőben és kamerában is ez hoz érdembeli változást.