Clinique Cheek Pop Blushes, Új árnyalatok nyáron

A legszebb pirítások az egész földön, igen, csak a Clinique Cheek Pop Blushes termékekről beszélhetek! Idén nyáron visszatérnek a virágmintás púderek négy új, egyaránt gyönyörű árnyalattal. Ha még nem próbáltad ki ezt a gyakran dicsért formulát, hadd mondjam el neked a részleteket.

Nincs sok mondanivaló a Clinique Cheek Pop Blushes csomagolásáról – kicsi, erős átlátszó tok, amely lehetővé teszi az árnyalat láthatóságát és pontosan ugyanolyan, mint az előző árnyalatok. A kiemelkedő értékesítési pont természetesen a gyönyörű Gerbera minta, amely minden pirosítón központi helyen található – szinte, és azt mondom, szinte nehéz volt megszakítani a mintát, hogy kipróbáljuk a pirosítót. A Clinique Cheek Pop Blushes serpenyői jól méretezettek és akár a legbolyhosabb pirosító ecseteknek is megfelelnek.

Tehát igen, négy új árnyalat érkezik a Clinique Cheek Pop Blushes sorozatba, közülük kettőt kedvesen megkaptam, hogy megosszam veled: Melon Pop és Pink Pop. Mindkét árnyalat viszonylag világos, és nagyon alkalmasak a nyári hónapokra vagy azoknak, akik inkább visszafogottabb megközelítést részesítenek előnyben a pirosítás terén. A Clinique Melon Pop egy világos, de élénk, sárga alapú narancssárga korall. Egy kicsit emlékeztet engem a MAC Melba pirosítóra, csak ez egy kicsit világosabb árnyalatban van. Személy szerint nem ajánlanám ezt a sötét bőrtónusú vagy mély napbarnítást preferálóknak, mivel kissé hamuszínűvé válhat, szép árnyalat, de a Melon Pop jobban illik a világos és közepes bőrtónusúakhoz. A Clinique Cheek Pop Pink Pop árnyalata a serpenyőben megtévesztően világosnak tűnik, de felvive egészen mélyebb és sötétebb árnyalatot kap. Ne hagyd, hogy a Clinique Cheek Pop Pink Pop árnyalata a serpenyőben megtévesszen, itt vagyok, hogy elmondjam neked, hogy a bőrön alkalmazva közepes rózsaszín árnyalatú, kék alapú pirosító, ami nagyon hasonlít a MAC Mocha-hoz, csak egy kicsit élénkebb. Imádom az ilyen típusú árnyalatokat, mivel úgy találom, hogy finoman lehet vele kontúrozni és szobrozni az arcot, valamint gyors színt adni. Annak ellenére, hogy óriási korall rajongó vagyok, a Clinique Cheek Pop Pink Pop az a pirosító, amit a két közül minden bőrtónushoz ajánlanék.

A Clinique Cheek Pops textúrája valami egészen más – nem igazán krém és nem is púder, talán a kettő hibridjeként lehetne a legjobban leírni. Kemény, szinte púder-szerű állaga van, mégis nem morzsolódik vagy száll el dörzsölés során, hanem valahogy olvad és nem ragadós, selymes, valamelyest selymes textúrát hoz létre a bőrön. Ha száraz bőrrel vagy nagyobb pórusokkal küzdesz, akkor ez a pirosító neked való – könnyű, rendkívül kényelmes viselet, és álom az alkalmazása, ráadásul valamelyest elhomályosítja a bőrhibákat. A Clinique Cheek Pops szépsége az, hogy olyan pigmentáltak, hogy nincs nehézség az árnyalat kifizetése terén – ahogy fentebb említettem, a világosabb árnyalatok kissé mészszínűek lehetnek a sötétebb bőrűeknél. A Cheek Pops-nak érdekes befejezése is van – technikailag matt, de sosem lapos, miközben fényt ad anélkül, hogy szükség lenne csillogó vagy csillogó részecskékre. Jól építhetők anélkül, hogy túlzottan terülnek volna, és könnyen eloszthatók egy nagy, bolyhos ecsettel és egy kis elmosással. A viselés tekintetében őszinte kell legyek, és el kell mondanom, hogy az olajos bőröm valamelyest tönkreteszi ezt a pirosító sorozatot – primer nélkül szerencsés vagyok, ha 5 órán át viselhetem anélkül, hogy szükség lenne utólagos javításra. Szárazabb és normális bőrű embereknél láttam, hogy ez a formuláció akár 8 órán át is tart viselés nélkül elhalványodás nélkül.