Lush Sugar Scrub, termék tesztelés

Mióta lecseréltem az összes mikrogyöngyös hámlasztó terméket (az okokat itt olvashatod), természetes testradír opciókat keresek. A probléma az, hogy eléggé válogatós vagyok – szeretem a hámlasztókat, amelyek kissé durvák, de nem károsítják a bőrt, arányos áron vannak, és ha szép illata van, az még nagyobb előny. A legutóbbi felfedezésem mindet megfelel ezeknek a követelményeknek, és még többet is, hadd mutassam be neked a Lush Sugar Scrub-ot.

A Lush Sugar Scrubot el kell ismernem, hogy nem nagyon vonzónak néz ki – egy nagy, zöld, kerek cukorszilánkból áll, amely csak akkor mutatja meg igazán a képességeit, amikor vizet és nedves bőrt kap. A Lush Sugar Scrub persze egy durva, cukor alapú testradír, amely reszelt gyömbért és friss édesköményt tartalmaz a vérkeringés fokozásához és a bőr ragyogásához. A Lush megjegyezte, hogy az édeskömény természetes vizelethajtó (segíti a vizelettermelést), így segíthet a víz és a toxinok eltávolításában a test szövetéből. Őszintén szólva nem mondhatom, hogy ezt tapasztaltam volna, de valóban segít a vérkeringés fokozásában, különösen hatékony az olyan területeken, mint a fenék és a combok. A rendszeres használat akár a cellulit látható jeleiben is segíthet.

Gyömbérrel és édesköménnyel a fő összetevőként az illat, amint elképzelheted, valamelyest gyógynövényes és kissé pikáns. Az összetevők miatt a termék általános illatát az összes cukor használata megakadályozza, és valójában valamelyest édes ízt ad neki – általában kellemes, és talán amit a legtöbben uniszex illatnak tartanának.

Testradírként a Lush Sugar Scrub több, mint megfelel a feladatnak, könnyű munkát végez akár a legszárazabb és legkeményebb bőr esetén is. Használható lábápolóként is pumice kő helyett, ha úgy kívánod. Hangsúlyoznom kell, hogy fontos a bőrt vagy a terméket nedvesíteni használat előtt, különben majdnem megsebesíted magad. A Lush Sugar Scrub meglehetősen durva a cukor miatt, és az utolsó dolog, amit szeretnél tenni, az az, hogy száraz bőrön használd. Amint vízzel és/vagy nedves bőrrel érintkezik, gyorsan habzó testradírrá válik, amely gyorsan polírozza a bőrt. Fontos megjegyezni, hogy a termék idővel a víz hatására kissé lágy és szó szerint szivacsossá válik. Ajánlom, hogy tarts kéznél egy tárolót használat után, hogy a termék száradni tudjon. Ha ez nem neked való, a Lush Sugar Scrubot viszonylag könnyű morzsolni egy darabra használat előtt, hogy elkerüld a felesleges hulladékot és rendetlenséget!

Összességében egy nagyszerű, természetes és megfizethető testradír, amely minden használatkor puha és szépen polírozott bőrt eredményez. Az sem árt, hogy hatékony lábkezelésként is használható. Ha van egy kritikám, az az, hogy néhány használat után elveszíti alakját, és morzsás lesz, de kevesebb mint 3 fontért nem igazán panaszkodhatok.