A legjobb új Samsung tok

bugatti bortok barna

A legújabb Samsung Zászlóshajói az új Galaxy S21 szériaként mutatkoztak be idén. már csak napokra van attól, hogy megérkezzen a boltok polcaira. A „faltól-falig” érő kijelzőnek azonban több mint biztos, hogy szüksége lesz egy profi Samsung telefontok ra ahhoz, hogy megvédje a készüléket a sérülésektől.

A legújabb Samsung zászlóshajó

Ha lemaradtatok volna a bemutatóról, itt egy rövid videó, ami helyrerakja a dolgokat:

Amit annyira szeretünk benne

Hatalmas kijelző, vékonyított hátlap és szinte láthatatlan keret. Tökéletes az összhang egy különleges okostelefonhoz! Még csak a bemutatókon tarthattuk a kezünkben, de abszolút instant-get érzésünk volt, mint mostanában általában minden samsung telefon esetében. Azonban egy dologra figyelnünk kell és ez a megfelelő védelem.

Nem bíztunk semmit a véletlenre, ezért ledtuk rendelésünket az egyik legmegbízhatóbb webáruházban. A különleges és egyedi Samsung tokok a https://www.phonebox.hu webáruháztól érkeztek hozzánk, hogy megfelelően védhessük vele az új Samsung Galaxy 21 készülékünket, és az új, nemrég megjelent Galaxy A szériát, köztük az A32, az A52 és az A72 készülékeket.

Az ára sajnos elég magas itthon. A készülék a szolgáltatóknál, még a legjobb csomagot nézve is, bőven 250 ezer forint felett indul. Reméljük ez a szám pár hét alatt azért mérséklődni fog!

Samsung Galaxy A32 5G tokok

Szomorú, amikor egy ilyen gyönyörű készüléket tokba kell rejtenünk, de hát inkább ez, mint a törött kijelzővel járó hihetetlenül magas számla. Ha előrendelted már a készüléket, akkor jelenleg a következőkből tudsz választani a Samsung tokot illetően. A gyári kiegészítőket természetesen a gyártó bemutatta már a készülékkel egy időben, azonban a legtöbb Samsungossal együtt, mi sem vagyunk elragadtatva a választéktól, így körül néztünk az utángyártott piacon.

Ne feledjük, tartozékok esetében az utángyártott, az nem jelenti azt, hogy gyengébb minőségű a termék, csupán azt, hogy Nincs Rajta Samsung tok felirat. Nézzük tehát az eddigi legjobbakat:

lifeproof fre case

Lifepoof Fre

Szerencsére a híres Lifeproof is időben elkészítette tokját a Samsung Galaxy A32-re és az A32 5G készülékre is. A képek alapján abszolút kiemelkedő minőségről beszélhetünk, továbbá vízállóságot is kapunk és porvédettséget is, valamint a hajlított kijelző is megfelelő védelemben részesül. Megfelel az alap katonai szabványnak, így ha esetleg bevetésre indulnánk az új telefonunkkal, mindenképpen vigyük magunkkal ezt a tokot, hiszen nem fogunk benne csalódni.

Védjük meg a kijelzőt különleges A52 tokokkal!

Színeit tekintve sajnos elég egyhangú, és nincs lehetőség a választásra sem. Fekete. Hát igen, valamit valamiért, viszont a tartozék, fogása teljesen prémium érzetet hagy maga után! Nem csúszik és nem is marad ujjlenyomatos. Matt felületkezeléssel bevont anyagról beszélünk, amit hybrid technológiával láttak el. Ez azt jelenti, hogy a Samsung A 52 tok 2 különböző anyagból tevődik össze. Egy ütésállóbb de puhább TPU anyagból, ami a Lifeproof szerint akár 2 méteres eséstől is megóvhatja az új Samsung Galaxy-t és annak kijelzőjét, továbbá egy keményebb ABS típusú műanyagból. Ez az anyag biztos fogást ad a mobilnak és biztosít minket arról, hogy ne nyúljon ki a tok idő előtt.

Az ára a gyári kiegészítőkhöz mérten egyáltalán nem magas, ami itthon nagyjából 12 ezer forintnak felel meg.

bugatti bőrtok samsung

Egy védőtok az új A72 készülékre is jó választás

Nehéz manapság megfelelő minőségű bőrtokot találni. Mármint olyat, ami valódi bőrből készült, nem csak holmi utánzatból, vagy úgynevezett PU bőrből, aminek persze semmi köze az igazihoz. Az egyik legnagyobb luxusmárka, a Bugatti, készített el saját védelmét Londra névre keresztelve, ami prémium márkához képest meglepően jó áron beszerezhető. Mindössze 10 ezer forint és emellé kapunk egy törzsvásárlói kártyát is, amivel legközelebb kedvezménnyel vásárolhatunk bármelyik üzletükben, vagy akár a webáruházukban is.

A Samsung A72 védelem belső fele kemény polikarbonátból készült, ami egy neves gyártó terméke, és maximális ütésállóságot kínál a telefonnak és használójának is. Ahhoz, hogy megfelelően védje az érzékeny hátlapot további mikroszálas technológiával vonták be a belső oldalt, így a tükrös üveg hátlap sem fog sérülni a védelem használatával. A külseje, pedig teljes mértékben marhabőrrel van bevonva. A bőr egy darabból készült, nem darált alapanyagokból, és még az illata is tökéletes.

bugatti bortok barna

Egy apró zsebet találunk a hátoldalon, amit én csak dísznek használnék, bankkártyát biztos nem tennék bele, mert ahhoz elég rövid. Könnyen elhagyhatnánk pár zsebre rakás alkalmával, az pedig viszonylag kellemetlen lenne.

Végszó a legjobb Samsung kiegészítőkről

A gyártó nem ad meg semmilyen specifikációt az ütésállóságra, de az már az első pillanattól nyilvánvaló, hogy ez a tok, nem egy kirándulásra készült. Elegáns kivitel, ami nem csak fekete színben kapható, hanem sötétbarna és világosabb bőr színben is elérhető, ami megfelelően passzolhat a fehér kijelzős modellekhez, a feketét inkább a sötétkék elő és hátlappal rendelkezőhöz, valamint az aranyszínűhöz ajánlom!

Hamarosan leteszteljük az eredeti Samsung tokokat is, addig kövessétek blogunkat, és lájkoljatok facebookon is! Remélem, tetszenek az eddigi poszt-ok! Bármilyen észrevétellel, esetleg tesztanyag felajánlással keressetek bennünket nyugodtan a kapcsolat menüpont alatt!